Bli medlem

Medlemskap i Gavlecon

Att vara medlem i Gavlecon har många fördelar. Föreningen arbetar för att din studietid på Högskolan i Gävle ska bli så bra som möjligt!

Medlemskapet

Detta medlemskap är för dig som studerar på avdelningen för ekonomi, antingen ett program eller en kurs. Medlemskapet köper du hos Gefle Studentkår. Detta medlemskap ger dig; utbildningsbevakning, medlemskvällar/fester och medlemsrabatter på dessa kvällar, företagsträffar och pluggstugor. På årsmötet har du närvaro-, yttrande-, förslags- och rösträtt.

Bli medlem

I hitract kan man göra mycket – bland annat köpa sitt gavleconmedlemskap! Du gör det enkelt och smidigt som vilken internetbetalning som helst. Ladda ner appen på App Store eller Google Play så är det bara att köra igång! Se priser nedan. Appen stödjer de allra flesta korttyper. Om du inte kan eller vill köpa medlemskapet i appen kan du alltid komma in till kårexpeditionen och köpa på plats.

Pris medlemskap: finner du via länken https://geflestudentkar.se/medlemskap/bli-medlem/ 

Gör såhär:

1. Ladda ner appen 2. Gå in på hitClubs, där söker du på Gefle Studentkår – det är genom dom du kommer få ditt gavleconmedlemskap! 3. Tryck på bli medlem och fyll i dom begärda uppgifterna. Då kommer en förfrågan att skickas till kåren som kommer göra en granskning innan du blir godkänd. 4. Börja följ Gavlecon i appen, du söker på samma ställe som innan, i hitClubs fliken. 5. När kåren godkänt dig betalar du medlemspaksavgiften, du väljer för hur många terminer du vill ha. 6. När medlemskapsavgiften är betald är du officiellt Gavleconit!

Vid frågor angående medlemskap och ansökan, kontakta sekreterare@gavlecon.com